Vitrina frigorifica verticala 4 usi – MODACO – MOD2500F2
Vitrina frigorifica verticala cu 4 usi MOD2500F2 este ideala pentru pastrarea bauturilor si alimentelor in conditii optime, cu racire prin ventilatie si control digital al temperaturii. Aceasta vitrina frigorifica cu iluminare LED si usi cu blocaj ofera un spatiu generos de depozitare, perfect pentru supermarketuri si magazine.
Raft frigorific MOD1800A
Camera frigorifica mobila dubla MOD850ICE
Congelator vartical dublu MOD850ICE
Vitrina frigorifica verticala pentru racoritoare cu 4 usi, MODACO, model Aurora
Vitrine frigorifice verticale pentru bauturi, Vitrine frigorifice verticale cu 4 usi, Vitrine frigorifice
Vitrina frigorifica cu 3 usi MODACO 1985MD
Vitrina frigorifica pentru prajituri, MODACO, model Luxe 200
Vitrine frigorifice, Vitrine frigorifice pentru cofetarie, Vitrine Frigorifice pentru Patiserie - Cofetarie
Vitrina frigorifica pentru prajituri Modaco Model Luxe 200 combina designul elegant cu tehnologia avansata de racire. Cu dimensiuni de 200 × 66 × 120 cm,vitrina include cinci rafturi per usa, suport pentru preturi, iluminare LED verticala si un controler digital. Instalatia frigorifica este realizata din cupru, iar evaporarea este automata.
Vitrină frigorifica VF2000 Pentru Mezeluri/Carne, Profesionala, Dezghetare Automata, Afisajul Digital, 350X110X75X124 CM
Vitrine frigorifice, Vitrine frigorifice late VF2000, Vitrine frigorifice orizontale - Carne,Mezeluri,Lactate
Vitrină frigorifica VF2000 Pentru Mezeluri/Carne, Profesionala, Dezghetare Automata, Afisajul Digital, 300X110X75X124 CM
Vitrine frigorifice, Vitrine frigorifice late VF2000, Vitrine frigorifice orizontale - Carne,Mezeluri,Lactate
Lada frigorifica orizontala – MOD LO250
Congelator Vertical Dublu 2 usi
Un congelator vertical dublu este esential pentru supermarketuri, oferind o solutie eficienta pentru depozitarea produselor la -18°C ~ -20°C. Cu 2 usi, dimensiuni generoase (210 cm inaltime, 167 cm lungime, 67 cm latime) si o greutate de 365 kg, acest echipament reconditionat asigura pastrarea alimentelor in conditii optime.