Retur de produse

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

Produs nefunctional in primele 24 ore de la receptie.

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesteia i se va remedia problema, in maximum 7 zile lucratoare, de la data notificarii.

Produs in colet deteriorat.

Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa nu acceptati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportatorsau consumator.

Produse comandate gresit.

Va recomandam ca inainte de a comanda un produs de pe site-ul https://modaco.ro/ sa verificati urmatoarele detalii:

  • Dimensiunile de acces ale produsului (accesul in magazin/incapere/etc. sa corespunda cu dimensiunile produsului)
  • Sa verificati descrierea produsului, unde se afla si dimensiunile.

In cazul in care, produsul este mai mare decat calea de acces, iar acesta nu poate fi introdus in incapere, furnizorul nu isi asuma taxa de livrare/returnare pentru produs.

De asemenea, NU putem prelua coletele returnate cu ramburs.

Returnarea produsului nu se aplica atunci cand:

  • Produsul prezinta urme de lovire
  • Produsul prezinta zgarieturi
  • Produsul prezinta modificari ale sistemului de racire
  • Geamul prezinta deteriorari
  • Cumparatorul modifica/deregleaza termostatul de racire(temperatura standard setata din fabrica 2-6°C)

Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

Produsele consumabile, de exemplu (lampa de iluminat, si termometrul digital), sunt excluse din politica de returnare, si din garantie.

Limitarea responsabilitatii pentru alte site-uri, server, browser

Site-ul este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea noastra nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale bazei de date, cum de asemenea nu va putea fi raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului ori pentru actualizarea produselor si a preturilor.

Declinarea responsabilitatii

Exista posibilitatea unor diferente intre imaginea produsului prezentata pe site si produsul fizic, in sine, mai ales cu privire la nuanta culorii acestuia, a designului ori in ceea ce priveste accesoriile. Acestea nu afecteaza functionalitatea ori destinatia produsului.