Politica de retur

Prima pagină » Politica de retur

Retur de produse

Conform OUG nr. 34/2014 cât și OG nr. 130/2000, dreptul la retragere se acorda ”persoanelor fizice sau grupului de persoane fizice constituite in asociații, care cumpără, dobândește, utilizează ori consuma produse sau servicii, in afara activității sale profesionale”.

Numai clientul persoana fizica poate renunța la o comanda efectuată și se poate retrage din contract in termen de 14 zile de la data primirii produselor conform articolului 9 din OUG nr. 34 din 2014, privind drepturile consumatorilor din cadrul Contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Persoanele juridice nu au drept de returnare a produsului.

Becurile, suporturile, sticla, si diverse meteriale din care este confectionat aparatul frigorific nu beneficiaza de garantie. Se pot inlocuii contracost. De garantie beneficiaza doar partea frigorifica a aparatului frigorific.(compresor,condensator,instalatie frigorifica)


In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata prin virament bancar.

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

Produs nefunctional in primele 24 ore de la receptie.

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesteia i se va remedia problema, in maximum 7 zile lucratoare, de la data notificarii.

Produs in colet deteriorat.

Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa nu acceptati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportatorsau consumator.

Produse comandate gresit.

Va recomandam ca inainte de a comanda un produs de pe site-ul https://www.modaco.ro/ sa verificati urmatoarele detalii:

  • Dimensiunile de acces ale produsului (accesul in magazin/incapere/etc. sa corespunda cu dimensiunile produsului)
  • Sa verificati descrierea produsului, unde se afla si dimensiunile.

In cazul in care, produsul este mai mare decat calea de acces, iar acesta nu poate fi introdus in incapere, furnizorul nu isi asuma taxa de livrare/returnare pentru produs.

De asemenea, NU putem prelua coletele returnate cu ramburs.

Returnarea produsului nu se aplica atunci cand:

  • Produsul prezinta urme de lovire
  • Produsul prezinta zgarieturi
  • Produsul prezinta modificari ale sistemului de racire
  • Geamul prezinta deteriorari
  • Cumparatorul modifica/deregleaza termostatul de racire(temperatura standard setata din fabrica 2-6°C)

Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

Produsele consumabile, de exemplu (lampa de iluminat, si termometrul digital), sunt excluse din politica de returnare, si din garantie.

Limitarea responsabilitatii pentru alte site-uri, server, browser

Site-ul este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea noastra nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale bazei de date, cum de asemenea nu va putea fi raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului ori pentru actualizarea produselor si a preturilor.

Declinarea responsabilitatii

Exista posibilitatea unor diferente intre imaginea produsului prezentata pe site si produsul fizic, in sine, mai ales cu privire la nuanta culorii acestuia, a designului ori in ceea ce priveste accesoriile. Acestea nu afecteaza functionalitatea ori destinatia produsului.

Toate Bunurile comercializate de catre SC MODACO SRL, cu exceptia Bunurilor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi (exceptie Bunurile resigilate) in ambalaje originale.

Certificatul de garantie va fi emis de catre SC MODACO SRL.

Coș de cumpărături

SUPER OFERTE!!!

Beneficiaza de 10% reducere la toate produsele, doar pe site-ul nostru.

Conectați-vă

Nu aveți încă un cont?

Salut! Bine ai venit pe Modaco!

Fii primul care afla de reducerile noastre la vitrinele tale frigorifice preferate!

Abonează-te la newsletter-ul nostru!

Folosim aceste date în concordanță cu politica noastră de confidențialitate.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Magazin
0 Lista de dorințe
0 articole Coș
Contul meu