Bine ati venit pe pagina noastra!

      Iar acestia suntem noi in prezent. Suntem marea echipa MODACO, o afacere construita pe niste principii decente „Clientul nostru, stapanul nostru” , o afacere care functioneaza de mai bine de 25 de ani in intermediul familiei noastre: O afacere de vitrine frigorifice. Acum urmeaza o scurta istorie a povestii de familie.Sau a povestii de afacere. Pentru noi este acelasi lucru mai ales ca au fost impreunate.

      In anul 1992, Constantin Dumitru, cunoscut public cu apelativul „Seful” sau „Domnul Mitica” deschide portile firmei MODACO, localizata in incinta propriei curti, un teren nu mai mare de 200 m2. Activitatea principala era crearea unor vitrine frigorifice cu scopul de a imbunatati nevoile cumparatorului. Cu trecerea anilor ajutorul primit din partea familiei si al angajatilor a dat roade, reusind sa ne extindem atat terenul, cat si firma si am ajuns la rezultate nemaipomenite. Vitrinele noastre frigorifice au ajuns in toata tara!

     Angajatii companiei noastre au dat dovadata de multa perseverenta si profesionalism de-a lungul anilor. Un frigoternist,un electrician, un mecanic si alti angajati,prin incredere si intelegere au creat cele mai bune vitrine frigorifice,satisfacand astfel cerintele oamenilor.

    Cu multa munca,iata-ne ajunsi in 2019. Un an care ascunde cu siguanta multe provocari,un numar mare de produse si cumparatori fericiti. Va asteptam sa in continuare sa achizitionati vitrinele  noastre frigorifice!